Top
Saint Jean du Barroux, La Source
  • Saint Jean du Barroux,  La Source
rating 5
(5 / 3 Reviews)
14,50
per stuk
Verwachte levertijd: 3 dagen


Soort: Rood
Herkomst: Rhône
Druiven: Grenache noir, carignan, cinsault
Oogstjaar: 2012
Op dronk: Nu-2019

Beschrijving:
Wijnmaker Philippe Gimel was voorheen apotheker en heeft een geheel eigen idee over wijn maken. Hij werkt 100% biologisch en brengt de wijn pas op de markt wanneer deze op dronk is.

La Source is zijn basiswijn en wat voor een basiswijn. Een mooie neus met rode vruchten en iets van tabak. In de mond veel kruiden en specerijen. Een volle, soepele wijn die naar meer smaakt.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Ozinga herman (22-10-2013) rating 5 Heerlijk voor de openhaard.

info@fransekwaliteitswijn.nl (17-05-2013) rating 5 Heerlijk was 'ie. La Source, mooie balans èn zacht. Ben benieuwd wat er gebeurt bij meer lucht èn/of meer ouderdom.... Grt, kvb

Hanneke Blum (25-10-2012) rating 5 de ideale wijn om van een gewoon etentje een fantastische avond te maken. Iedereen blijft plakken en wil nog wel een glaasje van die heerlijke wijn! Een fles mee naar huis wil iedereen ook wel en iedereen zegt: "bestel voor mij ook maar een doosje voor die prijs!"
Met een goede pepersteak, een rozemarijn opperdoes en een al dente haricot vertes een uitstekende wijn om echt indruk te maken op vrienden of zelfs je baas!!! Een echte aanrader voor een sublieme ondersteuning van je diner! Santeeeeee! Hanneke.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over