Top
Rode Wijn
Domaine Le Retour Aux Sources, Cuvée Heritage
Domaine Le Retour Aux Sources, Cuvée Heritage
Dit is een vrij nieuw domein uit het kleine en relatief onbekende wijngebied Cote Roannaise. Broers Edgar en Marc-Antoine Pluchot werken op een zo natuurlijk mogelijke manier en maken eerlijke en pure wijnen. Deze heerlijke rode wijn wordt gemaakt van 90 jaar oude wijnstokken en dat proef je. Volle, ronde, fruitige wijn die doet denken aan de betere Cru's uit de Beaujolais.
€ 9,50
€ 7,00
Domaine famillie Deroose, Caladoc
Domaine famillie Deroose, Caladoc
Spiksplinternieuwe wijn van dit veelbelovende jonge domein. De Caladoc is een druif die in 1958 gekweekt is en voortkomt uit de druivensoorten Malbec en Grenache. Deze Caladoc is een vrolijke en zeer fruitige wijn, met voldoende kracht en complexiteit. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
€ 8,50
Domaine des Fonterouilles, Cuvée Lune de miel (niet meer leverbaar)
Domaine des Fonterouilles, Cuvée Lune de miel
Deze wijn is nieuw in Nederland. Wijnmaker Jean Roland Pradel maakt eerlijke en pure Beaujolais wijnen. Hij werkt zo natuurlijk mogelijk, iets waar ze in de Beaujolais toch al vooruitstrevend in zijn. Dit is een speciale Cuvée van de beste wijnstokken en de beste druiven. Karaktervolle en fruitige rode wijn, behalve een uistekende begeleider van vleesgerechten, ook heerlijk om zo te drinken.
€ 9,75
Chateau du Mourre du Tendre, Cotes du Rhone "Cuvée Paul"
Chateau du Mourre du Tendre, Cotes du Rhone "Cuvée Paul"
Deze vrolijke Cotes du Rhône is heerlijk fruitig, elegant en smaakt naar meer. Een betere Cotes du Rhône zul je niet snel vinden.
€ 11,50
Domaine Famille DeRoose, Esprit/2
Domaine Famille DeRoose, Esprit/2
Fijne, lichtvoetige wijn van dit spiksplinternieuwe domein uit de Corbieres. Subtiel houtgebruik en veel fruit zorgen voor een aangename drinkwijn.
€ 12,00