Top
Over ons
Welkom op de website van fransekwaliteitswijn.nl.

Hèt adres voor de betere Franse wijnen. Mijn naam is Pieter van Zwol, ik ben de eigenaar van deze website. Je zou deze website/webshop een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen.

De Franse wijnen hebben wat mij betreft nog altijd iets heel bijzonders, iets wat ik in wijnen uit andere landen vaak mis. Daarom zijn ook uitsluitend Franse wijnen te koop in deze webwinkel.

Sommige wijnen uit het assortiment zijn geïmporteerd via andere Nederlandse importeurs, andere wijnen zijn door mijzelf geïmporteerd.

Hoe dan ook verkoop ik alleen wijn die ik zelf lekker vind. Het is tenslotte erg belangrijk om achter je producten te kunnen staan.

U kunt op fransekwaliteitswijn.nl wijnen vinden uit bijna alle regio’s in Frankrijk. Van de bekende gebieden zoals de Bourgogne en Bordeaux tot de minder bekende gebieden als Sud Ouest en de Languedoc.

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te geven bij de verschillende wijnen, waaronder beoordelingen van bekende wijncritici.

U vindt wijnen uit verschillende prijsklassen en er zijn ook proefpakketten zodat u het assortiment kunt leren kennen. Verder kunt u hier terecht voor relatiegeschenken en advies.

Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere wijn die u niet in de webshop kunt vinden dan kunt u contact opnemen via e-mail.

Ik heb veel contacten in de wijnwereld en kan bijna elke wijn voor u vinden. Veel (drink)plezier en als u vragen hebt schroom niet om contact op te nemen