Top
Franse wijnen
Rosé Pomponette (niet meer leverbaar)
Rosé Pomponette
Heerlijke frisse rosé uit de Provence. Vol van smaak en ideaal bij een barbecue of als dorstlesser. Biodynamische wijn van het Domaine du Sulauze van wie u ook een heerlijke rode wijn in het assortiment kunt vinden
€ 12,25
La Grande Maison, Monbazillac, Cuvee Chateau (niet meer leverbaar)
La Grande Maison, Monbazillac, Cuvee Chateau
Zeer intensieve, weelderige dessertwijn die door wijnmaker Thierry Despres alleen gemaakt wordt in de goede jaren van de Botrytis. U weet wel: die schimmel die ontstaat door de vochtige omstandigheden 's ochtends vroeg en die zorgt dat de druiven wel hun vocht maar zeker hun suikers niet verliezen. Kan heel goed oud worden maar waarom? Lekker opdrinken! Biologisch gecertificeerd.
€ 12,50
Domaine Henri Milan, Le M.G.O.
Domaine Henri Milan, Le M.G.O.
Prachtige natuurwijn van het "Enfant Terrible" van de Provence, Henri Milan. Dit is een non-vintage, een assemblage van verschillende jaargangen van twee andere wijnen van Milan, de Clos Milan en Le Vallon. Heel bijzonder en toch heel betaalbaar.
€ 13,00
Domaine Francois Baur, Pinot Noir 2016
Domaine Francois Baur, Pinot Noir 2016
Sappige Pinot Noir van Domaine Baur, de specialiteit van dit domein. Een heel eigen stijl, nog iets aan de harde kant maar fris met mooie zuren. Veel rood fruit en een heerlijke afdronk. Deze Pinot Noir wordt veel geschonken bij gerenommeerde restaurants in Colmar en wij begrijpen wel waarom.
€ 13,25
Domaine Baur, Cremant d'Alcase Réserve
Domaine Baur, Cremant d'Alcase Réserve
Sprankelend frisse Cremant van dit gerenommeerde domein. De familie Baur werkt al sinds 2012 volledig biodynamische en ze maken eerlijke, zuivere en pure wijnen. Deze Cremant is een uitstekend aperitief maar probeert u hem ook eens als dessertwijn
€ 13,50