Top
Bourgogne

Het lijkt wel alsof er in deze streek iets magisch in de lucht hangt. De wijngaarden van Gevrey-Chambertin, Meursault, Fuissé en Chablis genieten wereldwijd grote bekendheid vanwege de bijzondere wijnen.
Geniet van deze regio, terwijl u proeft van de vele specialiteiten.  Het unieke en rijke erfgoed is veelzijdig. De steden Dijon, Auxerre, Autun, Vézelay, en Fontenay zijn uw bezoek waard vanwege de rijke geschiedenis, de schoonheid, de bijzondere ligging of de aangename ambiance.

Domaine Patrice Rion, Pinot Noir (niet meer leverbaar)
Domaine Patrice Rion, Pinot Noir
De "basiswijn" van Patrice Rion is veel meer dan een basiswijn. Deze Pinot Noir komt van wijngaarden in de buurt van Chambolle Musigny en dat proef je, het is een uitermate veelzijdige en elegante wijn. Hij heeft de typerende "stallucht" van een goeie Bourgogne en is vol, rond en elegant met een lange afdronk
€ 16,50
Domaine Douhairet Porcheret, Monthélie Rouge, cuvée Miss Armande (niet meer leverbaar)
Domaine Douhairet Porcheret, Monthélie Rouge, cuvée Miss Armande
Elegante en kruidige wijn van dit mooie domein. Een duidelijk voorbeeld van het mooie jaar 2015. Hij kan nog een jaartje liggen maar er valt nu ook al genoeg te genieten. Veel rood fruit in de neus en in de mond, kruidigheid en een lange afdronk.
€ 20,50
Domaine Douhairet Porcheret, Monthélie Blanc, cuvée Miss Armande (niet meer leverbaar)
Domaine Douhairet Porcheret, Monthélie Blanc, cuvée Miss Armande
Nieuw in het assortiment, deze prachtige witte Monthélie. Een wijn om van te watertanden, vol en zacht met een heerlijke frisheid. Hij lijkt erg op een Chassagne Montrachet maar heeft gelukkig niet die prijs. Een geweldige witte Bourgogne!
€ 20,50
Domaine Douhairet Porcheret, Pommard 1er Cru "Les Chanlins" 2016 (niet meer leverbaar)
Domaine Douhairet Porcheret, Pommard 1er Cru "Les Chanlins" 2016
Het paradepaardje van dit gerenommeerde domein. Nog jong maar erg veelbelovend. Barstensvol rood fruit en mooie houttonen. Mooie zuren en een hele lange afdronk. Een wijn om van te watertanden.
€ 34,50
Domaine Michèle et Patrice Rion Nuits-St-Georges 1er cru Clos St. Marc
Domaine Michèle et Patrice Rion Nuits-St-Georges 1er cru Clos St. Marc
Deze premier cru is het paradepaardje in mijn assortiment. Geproefd op het domein in het bijzijn van Patrice Rion en ik wist niet wat me overkwam. Wat een kracht en complexiteit. Deze Clos St. Marc wordt beschouwd als één van de beste wijnen uit de Bourgogne.
€ 55,50